fredag 12 oktober 2018

Vecka 42

Hej,

En bra vecka är över och vi ser redan fram emot nästa vecka.

I veckan har vi även haft ett lyckat besök på önnestadsgymnasiet där vi fick se och klappa olika djur. För de som är intresserade så har önnestadsgymnasiet öppet hus på lördag 13/10 och allt är gratis.

De senaste 2 veckorna har vi märkt att det går mycket bättre både i klassrummet men också i matsalen. Detta ska vi fortsätta med och göra ännu bättre framöver.


Nästa vecka, V42 kommer vi att starta upp läsgrupper. Detta innebär att eleverna kommer att delas upp i små grupper där de ska läsa högt för varandra och prata om texterna som de läser. Detta kommer att pågå i ca 1 månad och eleverna kommer att få läxa att läsa hemma men även att träna ords betydelse och stavning.

Elfidan, vår student är tillbaka nästa vecka och 2 veckor framöver.

Vi är inne i en period nu där eleverna redovisar färdiga arbeten för varandra. Detta sker i ämnena SV, engelska, bild och NO. Eleverna jobbar mycket med att ge bra tips till kamraterna efter redovisningarna. 

I SO fortsätter vi att läsa om europa där eleverna har visat stort intresse för. Det kan komma någon läxa nästa vecka i SO.

På torsdag 18/10 är både Vasse och Karin på utbildning. Studenten Elfidan kommer då att finnas i klassrummet med hjälp av antingen någon fritidspersonal eller en vikarie.

Trevlig helg!
Karin o Vasse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar